Introductie

“Zich onderscheiden in de markt door haar ervaring om te zetten in vernieuwingen die er toe doen”

Dit beschrijft in een notendop handelsonderneming Caransa Groep. In de ruim zestig jaar van haar bestaan heeft deze vastgoedmaatschappij een zeer solide basis opgebouwd. Ook in turbulente tijden blijven wij onze onderneming verder uitbreiden en nieuwe vastgoedprojecten realiseren.

Zowel aankoop, verkoop & verhuur en ontwikkeling van commercieel onroerend goed is onze core business, met een voorliefde voor hotels en horecagelegenheden. Door de jarenlange ervaring kennen wij de markt goed, weten wij de juiste weg te bewandelen en bewegen wij ons hierdoor ook graag op nieuwe paden.

Een opvallend ontwerp, een uitdagende locatie waarbij duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel staan; wij houden van gebouwen die in het oog springen en die er toe doen. Het is ons doel dat gebouwen zowel de omgeving verfraaien, bedrijvigheid aantrekken en daarnaast ook nog functioneel zijn.

Behalve in hotels en horecagelegenheden zijn wij geïnteresseerd in de overname en/of herontwikkeling van zowel grote als kleine kantoorgebouwen, winkels, winkelcentra en onroerendgoedportefeuilles.

Caransa Groep werd in 1950 opgericht door haar grondlegger en naamgever de heer Maurits Caransa. De huidige directie bestaat uit de heren M.S. Caransa, S. Caransa en P.C. Langenberg.

U vindt ons hoofdkantoor aan de Paasheuvelweg 26 te Amsterdam.
 sitemap

kernwoorden

vastgoed
ontwikkeling
amsterdam
beheer
winkels
kantoren
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen